20 subs? Tack!

Hej alla! Det var ett tag sen nu! Jag är så så glad just nu! Jag har nått 20 subs på min kanal?! Vissa kanske tänker att det är lite, men det är en bra början på något stort! Jag vill ju fira det här med något, men med vad? Ska vi köra nån challenge på sims? Ska jag starta en serie? Vad vill du se? Det är ju ni som bestämmer!! Jag är otroligt tacksam för det här, jag ska kolla min mick för i senaste videon fick jag en kommentar att det är tråkigt att jag inte pratar. Min mick funkar faktiskt nu bara det att det låter som att jag är i en kartong och jag ska försöka fixa det. Jag hoppas att ni kommer fortsätta prenumerera på min kanal och att ni gillar det jag gör när det väl funkar och när jag lägger ut något haha! Men som alltid. Be yourself, not who the world wants you to be! Kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>