Godmorgon världen! Riktigt förkyld dagen innan firandet! ;(

Hej alla! Hittills känner jag mig faktiskt jätte stolt över att jag lyckats blogga varje dag i 3 dagar. Dock så började jag ju på Torsdagen och var lite piggare då än vad jag brukar vara efter skolan eftersom jag var ute med kompisar innan jag skrev första inlägget här! Ja, iaf. Jag har faktiskt inte gjort så mycket sen jag skrev igår. Utan jag satt nästan hela dan i vardagsrummet. Jag spela lite och sen kollade jag talang. Sen fick jag sån otrolig magvärk och spelade inte på resten av kvällen utan jag låg bara i sängen med mina puffbyxor och drack te, och nu har jag blivit jätte förkyld ;(, det är så jobbigt att behöva snyta sig och jag har ont i halsen hela tiden. Men ja, aja. Vi fortsätter med resten nu haha. Eller, jag gick upp en stund och spelade lite Fortnite men inte mer än det haha. Just nu när jag skriver det här sitter jag faktiskt också i vardagsrummet. Jag fick också världens finaste present av min lillasyster idag redan!
IMG-5151

IMG-5149

IMG-5147
Är den inte fin!? Jag fick dock göra den lite större för den gick nästan inte att få bort haha. Så nu sitter jag i soffan, skriver med er här och äter lite godis, haha. Det är faktiskt jätte fint väder idag också. Solen skiner, det är inte så jätte kallt vad jag vet. Men det är iaf mysigt att sitta i vardagsrummet för att solen skiner in och det ser ut att inte vara några moln på himlen, men jag ser inte så jätte mycket av himlen haha. Men ja. Det var nog allt jag hade att prata om idag även fast det inte var mycket. Men som alltid. Be yourself, not who the world wants you to be! Kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>