Ny dag, nya tag!

Hej alla! Hoppas att ni har en toppen dag/kväll. Just ni för mig är klockan 12:22. Jag har hållt på att fixa massa saker. Och lyssna! Jag var faktiskt riktigt snäll idag! Min pappa är hemma för att han inte sovit bra pga ryggen tror jag det var och jag var sugen på fika. Så jag gick in på ICA efter skolan och köpte 2 kanelbullar, en till mig och en till pappa! Dem var sååå goda! *.*
bulla Ja, jag kunde inte hålla mig haha. Så ja. Nu sitter jag i vardagsrummet och skriver här! Det är SÅ fint väder ute idag även fast det är snö c:
IMG-5055IMG-5054
Visst är det fint?! Det är så mysigt också haha. Så, ja nu sitter jag här i vardagsrummet, skriver det här inlägget och dricker en cola eftersom jag fick det igår haha. Kaninerna springer runt också! Dem är så gulliga haha.
IMG-5047IMG-5048IMG-5049
Visst är dem gulliga! Haha. Nalle är den gråa (miin) och Sötis den svartvita (min lillasysters) Okej. Alltså ni måste se hur Nalle var igår när hon vilade!
IMG-5023
Visst. Är. Hon. Söt. Alltså hahhaa. Jag döööör! Min lilla bebis <3
Det var väll typ allt jag hade att säga för nu. Jag måste gå och skriva på mitt reportage till skolan så haha. Och som jag kommer göra efter varje inlägg i framtiden! <3 Be yourself, not who the world wants you to be! Kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>