Ny start! 1 år äldre! Bästa tjejkompisarna!

Hej! Jag vet, jag vet.. Jag sa att jag skulle blogga mycket (tror jag iaf att jag sa?) men det gick ju inte som planerat som innan. Iaf. Jag vill verkligen blogga mycket. Kanske varje dag. Men jag är så glömsk och allt sånt där haha. Jag t.ex slutat gå till datorn så mycket som förut? Jag ligger i sängen hela dagarna. AAAH Vad är det som händer mig mig? Haha. Jag känner mig inte riktigt som den jag var innan när jag orkade sitta vid datorn efter skola och sen sitta där hela dan tills jag skulle lägga mig. Den orken har inte jag längre. Jag vill jätte gärna ha den för jag älskar att spela och hålla på med datorer. Jag är en som gillar att vara på sociala medier, prata med totala främlingar och vara anmält skum på internet haha. Det är nog kanske därför jag vill blogga också? Eftersom jag också kan göra det via telefonen så är ju det toppen. Sen har jag ju min bärbara dator och min skoldator hemma så jag kan ju använda dem också haha. Men det var otroligt länge sen jag bloggade så. Jag tänkte att jag kan berätta lite om vad som hänt under tiden. Jag menar why not? haha. Jag jobbar iaf inte i klassrummet längre vilket är en SÅN STOR lättnad för mig. Jag jobbar i ett annat klassrum med min kompis och en lärare. Jag går i skolan från 9-12 men är ändå trött, eller det kanske inte är så konstigt ibland. Jag vet inte haha. Men om man jämför med min närvaro är den SÅ mycket bättre nu är innan. Innan hade jag kanske 30-40 procents närvaro, och nu har jag 100!! Förstår ni HUNDRA PROCENT! Jag är verkligen så lycklig över att jag faktiskt har det. Jag mår bättre i skolan och enligt min lärare jobbar jag mycket bättre. Jag har också hunnit göra massa annat som jag inte orkar ta upp nu haha. Jag är så trött. Men ja. Jag fyller 15 på Måndag! 26 Februari. Idag (Torsdag) hade jag och mina 3 bästa vänner/vänner? Ett firande för mig ist för efter min födelsedag. Och jag måste säga att jag hade SÅ kul ikväll haha. Vi åt middag på ett ställe som hette LaGuna (VÄRLDENS mysigaste resturang!), vi pratade om massa saker och skrattade jätte mycket haha. Åh. Föresten. När det gäller skolan så brukar jag äta lunch 11:20 och sen slutar jag så jag är hemma runt 11:30-11:50. Och idag var jag glad att jag fixade mig tidigt för ja, det tog ett tag haha. När jag kom hem så satt jag i soffan och kollade tv. Kl 14 började jag fixa mig. Jag skulle iväg 17 haha. Men jag duschade iaf först, sen när jag duschat klart tog jag på mig en leransiktsmask som skulle hjälpa mot torr hud. Den hade jag på mig i kanske 15 min. Och sen tog jag faktiskt på mig en ansiktsmask som skulle lugna ner stressad hud eller något. Här är iaf det maskerna jag använda. Jag placerar mina ansiktsmasker med en ja. Jag vet inte riktigt vad det är haha.
IMG_5427 IMG_5428

Jag rekommenderar dem faktiskt. Den lilla masken (anti stress) är köpt på kicks. Den andra ansiktsmasken är köpt på något ställe haha. Jag fick den på påsken av mina föräldrar men dem kommer inte heller ihåg haha.
Efter jag hade haft på båda två. Jag sköljde såklart av en mask innan jag la på den andra haha. Men efter det så torkade jag håret. Valde kläder och la på mig nya örhängen! Det ser ut ungefär som vingar. Jag har inge batteri på telefonen så jag kan inte ta en bild haha. Dem andra bilderna jag tagit har jag tagit med mammas telefon men jag tror inte jag ska ta den nå mer för att ta bilder haha. Ja, sen va iaf klockan 16:28 ungefär när jag ringde och kollade när alla skulle åka. Ungefär 16:32 åkte jag iväg och så hämtade vi min kompis och sen åkte vi till LaGuna och träffade min andra kompis. Sen var det bara att vänta på den sista som skulle komma innan festen kunde börja 😉 Det var JÄTTE god mat men inte så många efterrätter. Men det blev faktiskt efterrätt 😉 Haha. Och jag är i himlen. Det säger jag bara. Alltså.. Ni ska få se vad jag fick i present!
IMG_5420
Jag själv. Som är ett coca cola freak. (Be coca cola sponsra mig please!! xD) Blev överlycklig. Sen fick jag ju choklad en TVÅHUNDRA GRAMMARE. Jag dör haha. Och så pengar! 😀 Jag hade iaf världens roligaste kväll <3 Jag undrar hur det blir på Måndag och hur det blir när jag ska ut och fira med en annan kompis som inte kunde komma idag :( Det var tråkigt men jag vill inte tvinga henne att komma om det känns konstigt utan hon ska göra det som känns bäst för henne! Jag fick också världens gulligaste brev av en av mina kompisar <3

IMG_5426
Är hon inte för söt! Jag är verkligen så glad att jag träffat sånna vänner som dem <3.
Men nu måste jag sluta skriva och lägga mig haha. Iaf. Be yourself, not who the world wants you to be! Kram <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>